Buzzat Lipton pyramid théer..

Jag har fått äran att buzza lite thé nu på sistonde. Som den thé älskande person som jag är, dricker thé MINST 2ggr per dag, så vart jag självklart superglad när jag fick mailet att jag var utvald!

Fick hem ett paket med 3 olika thé sorter. Alla var pyramid påsar och från märket Lipton.

Jag är lite kräsen när det kommer till thé, eller ja tidigare har jag varit väldigt kräsen men har väl på "äldre dar" mjuknat upp lite och insett att andra smaker också kan vara okej mellan varven. Mitt favorit thé är dock Liptons Earl Grey, den svarta förpackningen. Godare blir det knappt. ;) Fast sen gillade jag deras Apelsin thé också men den sorten har dom ju tråkigt nog tagit bort, kanske bara var jag som gillade den?! ;)
Willys har dock kvar sitt apelsin thé och den är riktigt smaskens! Varje gång jag är på Willys blir det att jag köper hem 2-3 förpackningar då jag är där så sällan. ;)

Men över till de sorter jag fått testa på:


Earl Grey
Ett svart te som är en av de mest kända och populära tesorterna. Namnet kommer från Charles Grey (1764–1845) som var Storbritanniens premiärminister. Teet är traditionellt en blandning av Ceylon- och Kinateer parfymerade med bergamottolja som utvinns ur en slags citrusfrukt.

Min åsikt: Jag gillade inte alls denna! Jag är ju van vid deras andra Earl Grey som smakar betydligt godare enligt mig så denna får inte alls högt betyg tyvärr!


Forest Fruit
Ett kryddat svart tee med fruktiga smaker och fruktbitar. Teerna i produktfamiljen Lipton Fruit får sin smak från solen och naturen. De ger vidare sin energi i form av fruktiga och bäriga tealternativ. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.

Min åsikt: Den här har jag faktiskt testat tidigare och den är helt okej! Den brukar jag ta på kvällarna ibland när jag är lite godissugen då denna är lite söt i smaken men funkar självklart även till frukosten. ;)


Green Tea Mandarin Orange
Ett kryddat grönt te utan bitter eftersmak. Den bjuder på naturens energi, hälsa och livskraft vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dig som är intresserad av att pigga upp både kropp och sinne; grönt te har en avslappnande effekt, ger sinnesfrid och balans. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.

Min åsikt: Den här var min favorit bland dessa jag fick testa och har nog även blivit en favorit för övrigt också. Har märkt mig själv välja denna istället för att ta mitt gamla vanliga Earl Grey thé så denna kommer jag helt klart att köpa hem i fortsättningen också! :)


Vill du bli en buzzador precis som mig och få hem olika produkter att buzza om och med tillsammans med dina vänner så bli medlem HÄR! :) Att vara en buzzador är både lätt och trevligt! Man får själv välja vilka olika kampanjer man vill vara med, då ansöker man och efter ett tag får man ett mail som berättar om man blivit vald eller inte. Om du blivit vald får du snart varorna hemskickade till dig och då börjar din del för då är det först du som ska testa produkten och skapa dig en uppfattning av vad du tycker om saken och sen är det bara att ge dig ut och buzza med vänner och bekanta! Ett riktigt lätt och trevligt sätt att testa nya saker på! :)

Cleveland Show..



Roligt men usch vad äckligt! ;P

Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0