Hej igen!

Ska vi vara så trevliga och starta bloggandet igen med att berätta att vi har magsjuka i familjen? Fick ett samtal ca 2 timmar efter att jag lämnat William på dagis där dom berättade att han hade spytt så det var bara att dra på sig kläderna och gå och hämta lillkillen. Vi kom hem och han kollade lite tv, sen kom han och sa att han var trött och ville sova så då gav jag honom en välling och sen sov vi i ca 3-4 timmar eller nått. Hade bäddat sängen med massa olika skydd och handdukar för att lätt kunna dra av om olyckan var framme men han fick faktiskt behålla den. :)
 
Tyvärr gick det inte lika bra när han fick nattvällingen.. Den var bara nere och vände i magen. Så William fick sig ett mysigt bad, han som älskar att bada! :)
 
Däremot fick storebror, som låg brevid pappa och lillebror i sängen, en liten slänga av panikångest när William kräktes. Han tyckte det lät som att William höll på att kvävas så han vart väldigt rädd och satt och panikgrät ett bra tag. :( Stackars lilla killen!
 
Men det var skönt att det var bara att dra av alla handukar och skydd fort och sen fixa med nytt. ;) Sen när Elliott och Udden skulle gå och lägga sig igen så sa Elliott att han skulle minsann sova i sin egna säng! ;)
 
 

Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0