Trofast pyssel

 
För en tid sedan köpte vi en Trofast förvaringsmöbel i trappmodell för att både kunna funka som leksaksförvaring men även som trappa upp till Elliotts loftsäng men då den varit rätt hal för barnen att gå på så köpte jag halkskydds tejp och idag har vi dekorerat möbeln med dessa. Tejpen är ju på rulle så det är bara att klippa ut i såna bitar man vill ha. Hade först tänkte köra vanliga ränder över hela men tyckte det var roligare om barnen fick små bitar och fästa själva så vi gjorde så. Och på mitten trappsteget så fick jag leka lite också. ;) Det vart ett E och ett W för de små. Dom tyckte det var roligt med sina bokstäver, eller ja William kanske inte förstår att det är hans bokstav men det kommer han att göra typ lagom tills att vi tröttnat på möbeln och säljer den! Haha! Nej då. ;)

Magsjuka

Gårdagen spenderades genom att hålla koll på lilleman och torka upp efter honom. Han var nämligen magsjuk. Han klagade på att han hade ont i magen och sen 3 sek senare så spydde han på golvet. Tänkte först att han kanske var hungrig för det var ett tag sedan han åt så jag gav honom en välling, han drack halva och klagade sedan på ont i magen, sen så kom vällingen upp över hela sängen. Stackars liten!
 
Han spydde ett par gånger till sedan. Jag satte honom i badet efter tredje gången han spytt och såg på honom att han började må illa igen, jag säger till honom: "Du får spy i badkaret. Inte ut på golvet utan spy i badkaret. Du får inte spy på ma" och mer hinner jag inte säga innan han spyr ner hela min arm. Trevligt värre liksom.
 
Efter badet la han sig ner och vilade en stund men vaknade upp av att han spydde, då fick han bada igen och sen somnade han om igen och sov i ett par timmar. Vaknade och spydde lite till och var vaken nån halvtimme men sedan somna han om igen och sov ett par timmar och sedan på kvällningen när han gick upp så var han sig själv igen. Han klagade på att han både var törstig och hungrig. Han vart inte jätte glad på hans mamma som var snål med både vatten och majsvällingen, han ville ju ha mer! Men man vågar ju inte ge för mycket när dom små är magsjuka. Man vill ju vara snäll mot magen så att den inte ska bli arg igen. :)
 
Idag verkar han vara sig själv igen. Han har druckit ett par majsvällingar och även ätit lite balance fil. Storebror har en kompis här så lillebror försöker hänga med så gott han kan men man märker att han fortfarande är lite tagen efter gårdagen men han vägrar gå och lägga sig och vila en stund.
 
Nu håller vi bara tummarna att ingen annan blir sjuk för det orkar jag inte med!
 
Lilla sjuklingen igår..

Rida rida Ranka hästen heter..

 
William rider på Julian Star aka "Pontus"

Arg..

Har gått runt och varit arg idag. Tyckt att mer eller mindre alla människor på denna jord är dumma i huvudet och stört mig på det mesta.
 
Det är faktiskt inte likt mig att gå runt och vara arg en hel dag utan jag brukar vara väldigt kortsynt och kunna vifta bort det mesta rätt fort så har helt undrat vad som varit felet med mig själv idag.
 
Det tog ca 10min sedan kom jag på det!
 
Häromdagen kom jag på den brillianta idéen att börja på en nutrillet/naturdiet diet så jag går ju runt och är lite lätt hungrig kan man väl lätt påstå. Och de flesta vet väl att när man är hungrig så kan man bli lite grinig, så det är ju inte allts konstigt med andra ord. Men nu blir jag ju lite fundersam om jag ska fortsätta eller om jag ska försöka mig på nått annat istället. Tänker äta middag idag iaf för mina shakes är slut och pulvret jag köpte hem var sjukt äckligt så det tänker jag inte ens försöka mig på. Har beställt hem nytt, annat fabrikat och annan smak.
 
Så vem vet efter middagen kanske humöret ändras. Man kan ju alltid hoppas iaf. :)
 
 

Regnbågsros

 
Måste ju testat någon gång..

Joel Kinnaman

 
Sveriges snyggaste man?! Might be.. 
I alla fall på denna bild. ;)

Toabesök..

Där sitter man på toa i godan tro att få vara ensam när någon går rakt igenom den låsta dörren.....
 
 
 
 

Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0