17 Mars

Kl 01.41

Står och plockar in i diskmaskinen när jag plötsligt hör hur det knackar på dörren. Va? Tänker jag och stelnar till för att lyssna igen för att fastställa att jag inte inbillat mig. *Knack knack knack* hör jag igen men denna gång hör jag vart det kommer ifrån: Sovrummet! Det var William som vaknat och ville sällskapa lite! ;D Nu ska vi dock borsta tänderna och sova lite! ;)

15 Mars

Elliott: "William kan du säga hund?"
William: "Mjauu"



William leker med en leksak;
Leksaken: "A"
William: "A"
Leksaken: "B"
William: "G"

Pappa och son pratar..

Kopierat från min facebook status 16 mars..

Udden sjunger: "Mannafrutti med bearnesesås"
Elliott: "Va? Fy vad äckligt!"
Udden: "Ja det är som att äta gurka med sylt!"

Vad är egentligen en stol för nått?

Elliott: "Mamma vet du vad en stol är för något?"
Jag: "Ja!"
Elliott: "En stol är en pall med ryggstöd!"

Han är smart han! Synd bara att han inte är så smart att han fattat att man ska sova när kl snart är 21 och man är trött!!

"Whip it!"


Det visades nyss en film på kanal5 som jag inte har sett förut. Efter att ha läst om den och vilka som skulle vara med så var min första känsla att den här måste jag ju se! En himla massa bra skådisar i en och samma film, kan ju inte bli annat än bra. Tänk så ofta man trott det men ack så fel man haft men denna gången tyckte jag faktiskt att dom lyckats rätt bra! Detta var helt klart en film i min smak! :)

Efter att ha läst lite recensioner på internet så verkar jag dock vara en av de få som tyckte den var så bra som jag tyckte. ;) Thihi! Men jag kan ju också vara lite i "sjunde himlen" bara för alla underbara skådisar! ;) Blir lätt förälskadblind om ni förstår vad jag menar?! ;) Hehe!

Underbara Ellen Page, känd från bla "Juno" spelar huvudrollen. Hennes mamma spelas av den underbara Marcia Gay Harden. Sen ser vi även; Kristen Wiig (från mitt älskade "Saturday Night Live"), Drew Barrymore (som tydligen även regisserat filmen, detta är tydligen hennes regissördebut), Juliette Lewis och Jimmy Fallon.

Mer om filmen kan ni läsa här: IMDb

Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0