Orange is the new black säsong 2!

 
Åååå vad jag längtar!! :D
 

Luckybox #5

Jag har ju glömt att visa vad jag fick i min box från memebox. Jag hade beställt Luckybox #5 och detta låg i min box:



Gooooosebumps!

 
 
 
 

Smile!

 
Dolly Parton

Memebox

Jag har precis hämtat ut mina första memeboxar! :D Självkontrollen testas genom att jag först måste ge Rascal mat och sen vill ungarna också ha lite mat säger dom. Så jag får suga på karamellen en liten stund till. ;)



Dagen idag 28 maj

Förutom att jag har haft migrän så har idag varit en himla bra dag faktiskt. Rascal är ju numera hemma sedan i fredags och jag sondmatar honom 6 ggr per dag då han inte äter själv men vet ni vad som har hänt idag?! Jooo han har ätit! Det började i morse med att han åt några godisbitar tillsammans med sondmatning nr 1, vid sondmatning nr 2 åt han yttligare några godisbitar, vid sondmatning nr 3 så smaskade han i sig lite burkmat, vid sonmatning nr 4 så åt han yttligare lite burkmat och vid sondmatning nr 5 så vart det yttligare lite burkmat och godisbitar! Han fick andra slags godisbitar vid sondmatning nr 5 än tidigare och dom totalt slukade han i sig!
 
Så idag är jag glad! Håll tummarna att det kan fortsätta så här så att han snart kanske slipper den där dumma sonden som han dessutom lyckats kräkas upp två gånger så både i söndags och igår så fick vi åka fram och tillbaka till Ultuna för att lämna in honom så att dom kunde söva honom och peta tillbaka sonden igen. Värdelöst på alla sätt och vis! Både jobbigt och onödigt och dyrt...
Men vi hoppas på att slippa den snart. ;)
 
 

Dags att klippa sig?

Williams hår är så där härligt krulligt så man tänker inte på att det faktiskt är så långt som det är.
 
 
Det är först när man tvättar håret på han som man ser hur långt det egentligen är. 
 
 
Dags att klippa lite kanske? ;)

Stå upp mot mobbarna!

 
Älskar hennes svar! Och starkt och bra gjort av kanalen att låta henne hålla detta talet!
Hoppas vi får se fler som står upp mot mobbning! 

Dagens William

Både Elliott och William sitter och kollar på film, helt plötsligt kommer William springandes till mig och säger:

"Jag älskar dig Grönsaksmannen!"

 

 
Vi sitter och äter och William vill inte ha sin dricka så jag tar den och börjar dricka varpå William säger:

"Drick inte upp allt för då kissar jag på dig!"
 
 
 

Sommar..


Klockan är 03.25 och det är ljust ute. :)

Pringles fotbollströja

 
Okej nu ska jag erkänna en av mina konstigare sidor. Jag totalt ÄLSKAR såna här kampanjer när man köper saker och får saker "gratis". ;) För det mesta får man ju stå för en fraktavgift som kan vara allt från 19kr och upp till 89kr som sist när jag fick hem en ny Tassimo. ;) 
 
Pringles har haft kampanj tidigare där man kunnat få högtalare som man fäster på deras burkar och såna har jag ett par av och dom har funkat väldigt bra faktiskt och det faktum att dom lyser också och kan skifta färg gör att även barnen älskar dom. Hållbarheten är kanske däremot inte den bästa men man har roligt den stunden dom funkar iaf. 

I detta fallet har jag faktiskt inte köpt någon pringles alls utan jag snodde koden från mammas burk och sen idag när vi var i Uppsala så hittade William en tom pringels burk precis vid en papperskorg så han ville vara duktig och tog upp den och skulle slänga den men då var jag snabb och snodde koden från den burken också.. Det kanske egentligen är sånt man inte ska erkänna.. :P Haha!

Kvavt..

Det är så himla varmt här hemma så att jag håller på att dö. Okej inte bokstavligen då da. ;)
Luften är så klibbig så jag skulle bara vilja hoppa in i duschen och ta en svinkall dusch så där så att man riktigt börjar frysa. Men jag får väl lägga mig en stund i frysen så kanske jag kan somna sen. Ska bara hinka lite vatten först. ;)

Natti natt!

Djurmat

En av anledningarna till att Rascal kan ha slutat äta kan bero på att jag bytte foder till dom för ett tag sedan. I början åt dom riktigt bra men sedan så har dom ätit sämre och sämre känns det som. Så jag funderar på att beställa hem antingen Acana eller Orijen och testa om dom äter det bättre.
 
Animail har just nu rabatt på Orijens kattmat då den har kort datum. Så jag funderar på att köpa hem en säck eller två för att testa och för att det är såå mycket billigare nu!

Klicka på bilden för att komma till Animails sida med kattmaten
 
 
 

Rascal uppdatering

Helgen har gått så sakta! Jag har bara väntat och väntat på att telefonen ska ringa, samtidigt som att jag inte vill att den ska ringa. Den får ringa en gång per dag för uppdatering men den får inte ringa flera gånger för det innebär dåliga nyheter. Det är en himla jobbig balans det där.

Tyvärr har dom väl aldrig nått roligt att säga mer än att det går åt rätt håll men det går väldigt sakta. Riktigt sakta. Men det går åt rätt håll iaf. Jag försöker hålla mig positiv. 

Dom la in honom i fredags och opererade direkt in en sond i magen så att dom ska kunna ge honom mat direkt i magen och det har dom gjort hela helgen. Han har kräkts några gånger men han har bara kräkts väldigt lite jämfört med maten han har fått i sonden. Men han visar fortfarande inget intresse av att äta själv. 

Han har svårt att behålla elektrolyterna i kroppen och dom vet inte varför. Det är mycket dom inte vet faktiskt. Dom gör sitt bästa för att motverka symptomen men dom vet inte varför det har blivit som det har blivit. Eller jo det dom vet är att han har slutat äta här hemma och då har levern tagit stryk och kroppen är i oblans. Katter får aldrig svälta, det är livsviktigt att dom äter varje dag och att han nu har gått och inte ätit ett par dagar är livshotande.

Dom gör sitt bästa och jag hoppas att Rascal gör sitt bästa också för att bli frisk igen.

När hon ringde idag så la hon fram lite fint att han är redan uppe i 29.000kr och så frågade hon om jag visste hur mycket han var försäkrad för och ja han är försäkrad för 50.000kr. "Bra då har vi lite pengar kvar att röra oss på" eller nått sånt sa hon. Jag tror ju att typ hälften av dom där 29.000kr är ju bara för att han legat inne en helg, då blir det helgtaxa. Hemskt egentligen. Men jag är sån som tänker att pengar löser sig alltid, huvudsaken är att Rascal blir frisk och kommer hem igen! Sen om jag ska bli skuldsatt för det då får det bli så bara han kommer hem! 
 
Gammal bild på Rascal och mig. Tvångspuss! ;)

En lång dag..

Idag har varit en lång dag. För att dra den lite kort innan jag ska lägga mig så kan jag väl säga att vi åkte till mälarkliniken med Rascal och väl där så visade blodprovet att han har väldigt förhöjda levervärden så vi fick åka vidare till Ultuna djursjukhus och efter flera prover och även specialist ultraljud så har han fått stanna där och ska stanna hela helgen. Det är riktigt allvarligt och dom vet inte ens om han kommer att överleva.

Men jag håller tummarna för min starka kille! Han måste klara sig! Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan honom. :(
 
Världens underbaraste Rascal

Off to the vet..


Håll tummarna att det inte är nått allvarligt med min lilla kille! 

Några duschtips

Tänkte bara dela med mig av några tips jag märkt kan vara hjälpsamma när man duschar.


Tips nr 1: Se till att inte ha huvudet direkt under duschen när du byter från kranen till duschläge.
 
Tips nr 2: Om du ligger i badet och behöver klia dig på näsan; Se då till att öppna upp handen och låta vattnet rinna ur handen innan du för den mot näsan. Varning för drunkningnskänslor om du inte tömmer handen på vatten först.
 
Tips nr 3: När du ska hälla duschcreme på benet, se till att du har benet under då annars åker cremen bara raka vägen ner i badkaret och det kan bli dyrt i längden.
 

Ja det var väl dom tipsen som jag kom att tänka på efter denna duschen. Ska se om jag själv kommer ihåg dom till nästa gång. Denna gången slapp jag iaf mötas av ett golv fullt med vatten utan denna gång hade jag en torr handduk att ställa mig på efteråt. ;)
 
 
 
 

Valpar

Jag utlovade ju lite bilder på valparna. Så här kommer dom. Tyvärr inte de bästa bilderna då valpar och mobilkamera inte funkar så bra ihop. :P













567..

Ja det märks att man inte har läst bloggar de senaste dagarna. Har 567 inlägg att gå igenom. ;) Tur att jag har delat in dom i olika kategorier så att jag kan ta bort vissa som kanske mest innehåller en sak och inget man följer på samma sätt som personliga bloggar. Om ni förstår vad jag menar?! :)
 
Men perfekt stund att fixa en kopp kaffe och sitta och sega en stund till. Hade bara hoppats att jag hade den bärbara så att jag kunde sitta i soffan. Fast soffan är ju iof upptagen av grabbarna. 
 
Fixa kaffe och läsa bloggar står på schemat nu.

Dumma tvättmaskin

Gick precis för att hämta tvätten och slänga in den i torktumlaren och vad märker jag? Jo maskinen har inte tömt ut vattnet helt så kläderna är alldeles dyngsura. Och dom har legat i maskinen nästan hela dagen, som tur var så luktade dom inget konstigt. Nu hoppas jag bara att det var nått tillfälligt knas och att maskinen inte är trasig. Har satt den på tömning så hoppas den tömmer sig på vattnet nu, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 

Förutom att jag ska sova som jag skrev redan i förra inlägget. :P Haha!
 
 

Såå trött!

Idag har jag först varit på möte i Elliotts skola med skolpsykologen. Det låter som att Elliott ÄNTLIGEN ska få sin adhd utredning. Vi fick en ny tid då dom vill träffa mig och Udden och sen så ska vi väl gå vidare med utredningen sedan. Våran nya tid den 7 OKTOBER! Lite lätt väntetid liksom. Vad kul.. Ja man får väl vara glad att det är på gång iaf. Jag har ju bara tjatat om detta sedan innan han började i förskoleklass.
 
Sen gick jag hem och vilade lite innan det var dags att åka till jobbet. Gud vad jag älskar mitt jobb! Så kul! Jag gjorde det jag skulle och sen gick jag och plockade lite med hamstrarna och tog lite bilder, tyvärr vart de flesta suddiga för min hand bara skakade hela tiden. Vet inte riktigt vad min hand håller på med.

Nu är jag så trött så att jag knappt ens orkar gå och lägga mig. Men jag ska väl göra det så att jag orkar att gå upp och gå med barnen till skolan imorgon. Sen efter jag lämnat barnen i skolan så ska jag följa med mamma till veterinären med våran katt Bettan. Det verkar som att hon har urinvägsinfektion, eller ja vi hoppas väl mest på det då det är lättast att fixa. Alltså vi hoppas ju inte att våran katt är sjuk men av de sjukdommar vi kan välja mellan så väljer vi den. ;)

Nej jag ska väl gå och lägga mig. God natt!
 
Betty Boop aka Bettan

Roadtrip + illamående

I söndags hjälpte jag och mamma en släkting och proppade bilen baksätet fullt med prylar och bakluckan full med hundar, tur att mamma har hundburen där, och sen bilade vi ner till Hasselfors som ligger en bit ifrån Laxå. Vi åkte hemifrån runt 12-tiden tror jag klockan hann bli och sen åkte vi via Sundbyberg för att hämta sakerna och sen raka vägen ner för att sedan bara droppa av grejerna och hundarna och sen åka in till Laxå och stanna på en liten restaurang vid namn Knuten för att äta en bit mat innan vi skulle hem igen.


Jag beställde egenpanerad fisk med remouladsås och potatis och mamma beställde nachotallrik. Min mat kom först och den var jätte god. Mammas mat kom några minuter senare och köttfärsen var kall, inte direkt vad man väntade sig, så hon klagade och efter yttligare en stund så fick hon en ny tallrik men köttfärsen var kall på den med. Så då sa mamma till igen och bytte rätt och beställde en kebabtallrik istället och som tur var så kom den ut varm iaf. Så vi åt och sen åkte vi hem igen.

Men maten var inte helt okej. Min mage började strula innan vi ens hunnit hem. Inte alls kul. Och idag har jag legat nere och mått illa precis hela dagen, mår fortfarande illa. Det är på gränsen att det känns som att jag kommer att spy men jag har inte spytt. Hade nästan varit skönt att få det gjort efter att ha mått illa hela dagen men jag är inte direkt en som tvingar mig själv att spy bara för sakens skulle liksom utan jag håller mig gärna ifrån det i den mån jag kan. Så illamåendet fortsätter.

Så bloggandet har inte direkt varit på topp, inte för att det alltid är det annars heller för den delen men idag har det legat på ännu sämre. 

Hundarna har firat mitt illamående med att också vara dåliga i magen så det har hänt lite olyckor inomhus idag när vi inte hunnit ut i tid. Det har verkligen varit en hit att må illa, känna lukten av hundarnas olyckor och stå neråtböjd och skura upp det. Nej det hade nog hjälpt mer om jag hade fått slippa det tror jag. Men man får inte alltid som man vill. :P

Malte avslutade kvällen med att bara sekunder innan Elliott skulle lägga sig i sin säng så kräktes han i sängen för att sen hoppa direkt upp i våran säng och kräkas i den också. Så det var bara att snällt ställa sig och byta sängkläder så att barnen kunde gå och lägga sig. Det hjälpte inte heller illamåendet. 

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska på möte i Elliotts skola imorgon och sen ska jag jobba på eftermiddagen. Så bäst att få lite sömn. Håll tummarna att jag vaknar imorgon utan illamående och utan huvudvärk. Hoppas eran dag varit mycket bättre än min!

Ska slänga upp lite bilder på valparna i ett annat inlägg. ;) Dom var för söta för sitt eget bästa. Två är fortfarande till salu, men som tur var så är den jag vart kär i redan såld. Annars hade det kunnat bli farligt. ;)

Fjärilsklocka


Jag älskar min nya fjärilsklocka!! 
Den gör mig glad! :D

Roadtrip


Det är tråkigt väder här i Västerås. 

Skumma äpplen


Är det äpplena som är ovanligt stora eller är det en väldigt konstig påse dom ligger i?! 

Konsert

Ikväll ska jag och min kära kusin på konsert. Vi ska se Justin Timberlake! Så jävla taggad! Ska bli så himla kul!!


Party party!

Dagens face


Dagens make up går i rosa. :)

Uträttat ärenden

Idag har jag varit i Uppsala och uträttat lite ärenden som jag var tvungen att fixa idag, som tex att hämta ut biljetter till morgondagens konsert. Skulle ju vara trevligt att komma in på arenan när man nu har betalat för det. ;)

Vi passade på att smita förbi Kina restaurangen och äta mat enligt sonens önskemål. Han ÄLSKAR kinamat. :)

Underbara Elliott

Mysigt värre

Att ligga halvt vaken i sängen och veta att det är okej att somna om eller bara ligga och mysa om man vill det måste ju vara bland det bästa som finns. 

Jag har legat och myst i sängen i ca 1,5 tim så nu ska jag somna om och sova en stund innan klockan ringer och det är dags att gå upp. 

Mörkt och mysigt i sovrummet ;)

Ew!

 
 
Jag ÄLSKAR Jimmy Fallon!

En till liten beställning..

Efter min förra lilla beställning hos Yves Rocher så fick jag ett trevligt välkomsterbjudande där jag fick en mascara, en premie och 50kr rabatt på min nästa beställning och efter att ha varit inne på en sminkblogg och sett en jätte snygg sminkning med en av deras kajaler så vart jag så sugen så jag var tvungen att slänga iväg en liten beställning. ;)

 
 
 
Det vart fyra olika färger. ;)
Som jag suktat efter en turkos eyeliner som är turkos och skitsnygg!
Bara längtar tills att jag får hem dessa! :D

Klicka på bilderna för att komma direkt till produktsidan hos Yves Rocher.
 

Översvämning



Har man inte jobb så får man skaffa sig. Men att skaffa sig sånt här jobb när man redan har ett jobb att gå till för dagen, ja det är ju bara idiotiskt. Ca 30 min höll jag på innan jag gav upp ringde hyresvärden. Så jag vart försenad till jobbet, men nu är jag här och ska jobba järnet. ;)

Vart sjutton tog tiden vägen?!

Fan! Fastnade inne på instagram gluttandes på bilder och vips så försvann tiden. Jag skulle ju bara gå in och kolla en sak och sen så har en halvtimme av mitt liv försvunnit. Jag som skulle sova. Bäst att göra det nu innan samma sak råkar hända igen.. ;)

Läggdags

Det här med att lägga sig i tid är tydligen ingenting för mig. Men nu så bär det av mot sängen. Jag ska ju jobba imorgon så jag behöver ju min sömn. ;)

Natti Natt

Kläder i mängder

 
 
 
 
 
Lindex hade erbjudande med handla för 300kr och få 100kr rabatt. Denna rabatten gick även att blanda med deras köp 3 betala för 2 kampanj så jag passade på att fylla på barnens garderob med lite shorts och en himla massa tröjor. ;) Nu är även barnens skolavslutningskläder inhandlade, William har fått nya sandaler och även en sommarhatt att ha på dagis. Får bara hoppas att det faller killarna i smaken.

Sen vart det ett par vita tröjor som barnen ska få måla lite på, jag har lånat hem mammas tröjpennor så här ska det pysslas. :)

Lilla julafton


Har hämtat ut några påsar med kläder. ;)

847kr

Ja det är dagens saldo utan att jag har användt mitt kort överhuvudtaget. 
Jag måste ju säga att det är roligare när summan går upp än ner. 

Såg att jag hade fått tillbaka pengarna dom dragit för min Yves Rocher beställning. Men jag har inte fått nått mail om att ordern är makulerad eller nått. Så man blir ju lite nyfiken åå vad dom håller på med. 

Nu ska jag hämta ut kläder jag har beställt från Lindex. 

Dags att köpa nytt?

 
Min lilla favorit creme börjar ta slut. Måste försöka hinna förbi nån Body shop butik i veckan så att han kan inhandla en ny. 
 
Jag har jätte svårt för att kleta in mig i cremen och sånt som man inte kan tvätta bort på direkten. Jag hatar att vara kletig. Men denna cremen är helt underbar, jag känner mig aldrig kletig plus att den går fort in i huden. Helt underbar med andra ord. Och extra bra för mig som är en liten torrboll.

Eller så kanske man ska passa på och handla i deras webshop medans dom har 50kr rabatt på köp över 350kr. Köp över 250kr ger ju fraktfritt så då får man ju både fraktfritt och 50kr rabatt, inte illa pinkat. ;)
 
 

Nordea

Vad är det som händer egentligen?! Kan ni bestämma er hur mycket pengar jag har kvar på kontot eller? Häromdagen så hade jag 700kr för att sen på natten ha närmre 1500kr för att sen på morgonen bara ha 42kr kvar så att jag förde över 500kr från sparkontot och nu helt plöstligt har jag 1300kr på kontot.

Visst jag borde väl ha koll på mina egna pengar men jag får väl vara ärlig och säga att jag räknar med att Nordea ska ha koll. Är det så dumt av mig?!

Jaja det ska ju bli spännande att se hur mycket pengar jag har kvar när jag går upp.
Har fortfarande 427kr reserverade för en KappAhl beställning jag ringde och makulerade i fredags.

Spänningen är olidlig...

Hej solen!

Sitter hos mamma och njuter av solen. Bjuder på världens mest osmickrande bild. ;)



Tröttmössa

Fy vad trött jag är! Har varit en rolig dag och jag ska berätta mer om den men nu ska jag sova!
Det har jag förtjänat. ;) 
 
Natti Natt!
 
 

Vårfest hos Yves Rocher 20% rabatt

 
Fira våren tillsammans med Yves Rocher!
Yves Rocher ger just nu 20% rabatt på ett helt köp och vid köp över 150kr så bjuder dom dessutom på frakten. Så passa på att gå in och kolla deras utbud på skönhetsprylar. 

Lite sömn tack

Har kollat klart på Jurassic Park så nu är det väl dags att gå och lägga sig om jag ska orka åka iväg imorgon. Imorgon händer det roliga saker nämligen. Jag och min lillasyster ska iväg på ett litet event, ja om hon nu inte har "ont i magen". Bråkigt barn! Men det får vi väl hoppas att hon inte har. ;)

Om jag hade bodde själv hade detta helt klart kunnat vara mitt sovrum! ;)

Äppelketchup


Det låter inget vidare gott faktiskt. :/

Ny pryl

Jag hämtade ut ett paket häromdagen som min pappa har skickat till mig.
Ska se om vi kan få upp den och testa nån dag. Tror barnen kommer att tycka den är lite rolig, om inte annat så lär jag tycka det. ;)


En råsaftcentrifug. :) 
Så nu ska här göras egna juicer. 

Spindelmannen kinderägg

När jag var på Ullared så köpte jag Spindelmannen kinderägg till barnen. Detta fick dom idag till lördagsgodis, vilket var väldigt uppskattat av barnen.
Dom fick små spindelmannen gubbar i varje ägg. 

Jag var naiv och trodde att gubbarna skulle komma hela men ack så fel jag hade! Hade jag vetat att man skulle behöva bygga ihop gubbarna själv och att dom dessutom sitter ihop väldigt dåligt då hade jag aldrig köpt dom! Ena gubben tappade huvudet, lycka till att hitta den igen sen. Nu hade vi iof tur att den hamnade på en plastpåse som ramlat ner på golvet annars hade vi aldrig hittat den igen. Huvudet är ju fan mindre än ensnorkråka!
 

Uno



Elliott kom och frågade om vi kunde spela kort så jag tog med mig min kaffe och satte mig vid matbordet. 

Elliott se glad ut! ;)

Städa och ha sig..

Ja det är precis det jag borde göra. Och jag är på humör för att rensa men jag orkar inte. Finns för mycket att gå igenom och då stänger jag av. 
Men jag ska dricka mitt kaffe och sen ska jag försöka sätta igång mig själv. För är det nått som behövs så är det en genomgång i barnens rum. Dom har alldeles för många leksaker dom inte använder. Hade varit skönt att bli av med dom. 


Men först måste jag ha mitt kaffe! ;) Sent kaffeintag. 
 
 

Ett maj skämt?

 
Första maj och min statistik sköt i taket, eller ja den gick från 2 läsare till 33 läsare. ;)
Det är ju en ökning på typ 1500%; säger vi för jag är inge vidare på matte. 

Vart kom allt folk ifrån?
Lämna gärna en kommentar om hur du hittade hit. :)

Buzzador - Malaco Viva Lakrits


Jag har den senaste tiden buzzat Malaco Viva Lakrits Calabria. Viva Lakrits är en ny serie premiumlakrits med ursprung från Kalabrien i Italien. Viva Lakrits innehåller hela 6% lakritsrot vilket är en ovanligt hög andel som ger en tydlig smak av kvalitetslakrits och finns i tre olika smaker; Sötlakrits, Havssalt och Chili.
Påsarna är på 100g och går att köpa de flesta dagligvarubutiker som; ICA, Coop, Willys, Hemköp etc. 
Priset ligger på ca 18,90kr.


Jag är i grund och botten en chokladälskare men jag uppskattar även en god saltlakrits. Sötlakrits tycker jag däremot inte om, det passar inte alls min smak. Det ska vara salt eller inget alls. ;) 
Så bland dessa tre smaker hade jag väl inga större förhoppningar ang sötlakritsen och chilin men hade stora förhoppningar på havssalten. Tyvärr vart jag riktigt besviken då havssalten inte alls hade den saltlakritssmak som jag älskar utan den smakade mer som en sötlakrits med lite lätt salt smak, inte alls något för mig. 
Sötlakritsen och chilin var inte heller några höjdare.

William gillade sötlakritsen. ;)
 
 
Bland dom som jag har buzzat med och som jag har bjudit smakprover till så är det bara dom som från början gillar sötlakrits som har gillat lakritsen. Dom som gillar saltlakrits har inte alls varit speciellt imponerade tyvärr.

Så jag tror att du som gillar sötlakrits kan säkert hitta en ny favorit bland dessa påsar. Du som föredrar saltlakrits bör nog hålla dig till Malacos Salt och blandat istället. ;)



Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är flugovalpen):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=flugovalpen

Mjölk


Har handlat lite mjölk idag. Vi må bara vara fyra i familjen men det går åt mjölk som om vi vore en dubbelt så stor familj. Och det är bara lättmjölk som gillas, har testat med mellanmjölk till barnen men det funkar inte alls. 

Gott är det iaf! ;)

25% rabatt på ett köp

Idag firar KappAhl shoppingfredag och ger alla sina kunder 25% rabatt på ett helt köp!

Jag tänkte att då ska jag passa på att köpa trosor till mig. Mina har en tendens att bara försvinna, precis som strumpor. Jag tror på allvar att det bor en snuskgubbe i min byrålåda som snor mina trosor. Taskigt! Då borde ju han köpa nya kan jag tycka, men så länge jag inte har några bevis får jag väl fortsätta att köpa nya själv. ;)
 
Men tydligen så får man inte 25% rabatt på köp 3 betala för 2, så jag fick ingen rabatt på mina trosor, men jag beställde i alla fall då jag ändå behöver dom. Så nu är det slut på att gå "comando". :P Haha!
 
 

Lite mera smink shopping

Var på Ica Kvantum för att handla lite mat och råkade se att dom hade rea på lite smink. Så jag var ju tvungen att ta mig en titt och det råkade sluta med att jag kom hem med detta. ;)
 
Lipfinity 50kr/st
 
Max effect Lip gloss 30kr/st
 
Smoky eye effect 50kr/st

Handla med William..

Var precis och handlade och hade yngsta sonen med mig. Vi självscannade och han hade kontroll över scanern. Big mistake! Jag fick stå och tjafsa med honom för att ens få köpa en matlagningsgrädde.

Jag: Den här ska vi ha.
W: Nej det har vi inte råd med.
Jag: Men jo jag måste ha den till maten, annars kan jag inte laga mat.
W: Nej vi har inte råd.
Jag: Men sluta! Vi ska ha den!
W: Nej vi har inte råd.
Jag: Men den kostar 10kr!
W: Okej då.

 

Make up store


Passade på att gå förbi Make up store igår när jag hade min kusin med sitt magiska kort med sig. Ville köpa en ny  foundation då den jag har är lite mörk, kommer nog passa i sommar, och sen ville jag passa på att köpa duo foundation då det var sista dagen på deras erbjudande så den kostade 100kr istället för 265kr. Lite skillnad. ;)
Sen råkade det bli en high tech highlighter också.

Extreme couponing

Sitter och kollar på Extreme couponing och min första tanke är att om det där hade funnits i Sverige då hade jag helt klart hållt på med det! Det är ju helt fascinerande hur dom kan handla för flera hundra dollar och sen med hjälp av kuponger så blir slutsumman på bara några få dollar. Helt sjukt!

De flesta har stora förråd med varor i deras garage eller på annat ställe och man blir ju lite fundersam om dom verkligen hinner använda alla saker dom köper?! Men i dagens avsnitt så köpte inte killen bara till sig själv utan han köpte och skänkte "care pack" till militären och trupperna i Afghanistan. Han hade även tidigare skänkt till behövande och det är ju toppen! Tänk att kunna skänka och hjälpa till utan att det behöver kosta en speciellt många kronor. Han handlade varor både till sin egna familj och till truppen utan att spräcka familjens budget på 50 dollar. Det är ju otroligt! Jag är lite lätt avis. Jag är lite halvbesatt av erbjudanden och sånt så om det skulle finnas i Sverige då hade jag helt klart varit en som höll på med det! ;)

Tobbe Trollkarl

I lördags var vi och såg på Tobbe Trollkarl på Uppsala Stadsteater då dom hade Uppsala Magic and Comedy.
Jag har velat se Tobbe Trollkarl tidigare men det har aldrig passat med tider så nu när han kom till Uppsala och tiden fanns då var jag ju tvungen att ta den. 

Kan säga att både jag, Udden och barnen hade jätte kul! Mycket magi och komedi blandat i ett och samma nummer. Tror faktiskt att jag förstår varför han är så populär som han är bland barnen. Jag vet ju varför jag gillar honom men nu förstår jag barnen också. ;) 
Elliott som tycker trolleri är jätte intressant vart ju helt frälst. :) Det var verkligen toppen! Det är inte ofta vi gör saker hela familjen utan oftast är det antingen Udden och barnen eller jag och barnen så det var kul att göra nått hela familjen. Det är ju inte alltid det lättaste att hitta saker som passar hela familjen men detta var verkligen helt fantastiskt. Mitt enda klagomål är att det var för kort! Det hade gärna fått hålla på en timme till, fast då kanske barnen hade tröttnat. :P


På vägen ut från Tobbes signering så hittade vi Zillah och Totte sittandes och skriva autografer så då smet vi förbi och snodde till oss en varsin autograf till barnen. :) William stod väl som ett frågetecken och undrade vem den där tjejen med konstiga apan var för några. :P Haha!


Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0