Lip sync battle!

 
 
Utklassning från Joseph Gordon Levitts sida om jag får säga det själv men Stephen Merchant var inte så illa han heller! Skrattade högt åt detta! :D Underbart!

Han blir bara snyggare och snyggare den där Joseph. Och jag som tyckte han var snygg redan när han spelade i "Tredje klotet från solen". ;) 

Tack för den Comhem!

Vad roligt det är med internet! Speciellt när det funkar, nått comhem verkar tycka är en lyxvara och inget som är nödvändigt för vanliga människor.

Så jag får väl stoppa om datorn och fortsätta med det jag höll på med imorgon, ja förutsatt att internet har kommit tillbaka då. Det vet man ju aldrig.

Memebox

Nu har jag precis beställt hem min första memebox, eller ja mina tre första råka det bli.. Man fick rabatt om man köpte tre så jag tänke "bäst att passa på". :P Haha! Får bara hoppas att jag gillar det jag får. ;)

Lite roligt dock att för bara några timmar sedan så visste jag inte ens vad en memebox var och nu har jag precis beställt hem inte bara en utan tre. Friskt vågat hälften vunnet? Ja man kan ju hoppas iaf.


Och för er som inte vet så är alltså en memebox en beauty box lite likt Glossybox fast det är, om jag förstått det hela rätt, koreanska skönhetsprodukter man får. Och istället för att prenumerera så får man beställa sin box varje gång den kommer ut och av det jag såg på deras hemsida så verkar det vara åtgång på sakerna. De flesta boxarna är slutsålda. Läste inne hos Fröken Rosa att om man gillar produkterna man får i lådan så finns det tydligen möjlighet att köpa dem till rabatterat pris i deras webshop.

Det ska bli spännande att se vad jag får helt klart! Har just nu en till-vidare prenumeration på Glossybox men vart riktigt besviken på boxen jag fick idag och efter att ha kollat igenom boxarna jag fått tidigare så har jag märkt att jag använder inte det mesta. Så funderar faktiskt på att säga upp glossyboxen. Får se om jag kanske kör på memeboxen istället eller om jag helt enkelt blir boxlös i framtiden. ;)
 
Min glossybox jag fick idag.
 
 Vill ni också testa på glossyboxen? Skriv en kommentar med eran mailadress så skickar jag en inbjudan. :)

Trött

Somnade inte förrens vid 4-tiden så jag är lite lätt trött just nu. Men jag ska gå och lämna barnen, handla lite, gå ut med hundarna och sen ska jag minsann vila lite innan det är dags att hämta barnen igen. 

Lite rea shopping

 
Skulle bara kolla efter ett par nya skor till Elliott. Men det vart lite roliga saker till William också. Men allt är köpt på rea så det vart ju inte så dyrt. ;) Allt kommer från H&M.

Aloe vera Golden Kiwi


Var tvungen att testa den här Aloe Vera drycken. Har testat den vanliga och den tycker jag absolut inte om! Men den här var faktiskt god. Är fortfarande lite skeptisk till "klumparna" tycker inte riktigt att dom passar in i saker man dricker men bortsett från dom så var det gott faktiskt. Så pass gott att jag nångång kan bortse från "klumparna". ;)

Den får 4 av 5 bananer av mig, hade fått full pott om det inte hade "klumparna".

Nya växter


Jag köpte lite nya växter till akvariet igår. Dom hade erbjudande på Arken, 3 växter för 100kr. Så jag passade på att Slänga dom gamla växterna som tyvärr inte såg så trevliga ut längre. 

Nu vart det betydligt mysigare! Fisken Lightyear ligger däremot ovanpå pumpen och surar. Nej då det är hans favorit ställe. ;)



Festis Lemon



Köpte nya Festis Lemon och testade. Kan säga att den föll inte riktigt mig i smaken. Jag tyckte den hade väldigt stark citron smak, nästan lite för stark. Men det var ju plus för att det är mindre socker och att det är stevia i den. Och mindre socker gjorde ju också att den behöll sin syrlighet så att det inte behövde bli surt och sött tillsammans för visst kan väl det funka ibland men inte i dryck om du frågar mig. 

Så av mig får den 1 av 5 bananer. 

William gillade den däremot. ;)

Hello katten

Jag köpte nya leksaker till katterna när jag var på Ullared för två veckor sedan. 



Pyret vart intresserad direkt





Rascal kom och var lite nyfiken på vad vi höll på med.

Pyret sa; Nej den är min!




Både pingla, kattmynta och fjädrar. Den perfekta leksaken enligt Pyret! ;)

Sweeney Todd

Jag är sååå glad! Jag har lyckats få tag på biljetter till Sweeney Todd på Stockholms Stadsteater! Så på onsdag ska jag och min kusin kolla på Peter Jöback och Vanna Rosenberg som Sweeney Todd och Mrs Lovett! Det ska verkligen bli sjukt kul! Ser jätte mycket fram emot detta!

Mästerkatten i stövlar jam-a-long

För ett tag sedan så var jag inne på Loppi.se och såg att dom hade en tävling där man kunde vinna biljetter och träff med ensamblen till "Mästerkatten i stövlar jam-a-long" genom att bara svara på en enkel fråga. Frågan kanske var enkel för vissa, själv fick jag googla då jag inte har sett filmen. Men jag hade tydligen rätt för jag fick ett mail för typ två veckor sedan där det stod att jag hade vunnit! Jag vart självklart överlycklig och i lördags tog jag med mig båda mina barn och min kära kusin till Musikaliska i Stockholm och såg på en helt underbar föreställning!

Hela ensamblen på scen



Barnen fick instrument och fick spela med i tre av låtarna. Något båda killarna tyckte var jätte kul! Det här var första gången William har fått följa med på nått sånt här då jag inte vetat om han har kunnat sitta still eller inte men han skötte sig jätte duktigt! Han var tyst, lyssnade och var helt inne i föreställningen. Men sen vart det paus och efter pausen så tyckte han inte att det var lika kul längre. Då sa han att han ville gå därifrån och att det var klart nu. Men jag sa till honom att vi ska kolla klart och han accepterade det faktiskt. :) Duktiga killen!


Vårat fina backstage pass. ;)

Stod i mailet att man fick en träff med ensamblen men det var mer en rundtur på och bakom scen och sen även i logerna där, lagom till att vi kom ner, alla stod halvnakna och bytte om. Kusinen klagade inte av att få se både Göran Gillinger och Anton Körberg i bara kalsonger. ;) Jag passade även på att be om autografer och lyckades få alla ansikten i programmet signerat förutom trollets! Jag missade My Holmsten! Jag stod bakom henne men vågade inte störa henne medans hon sminkade av sig och sen när jag väl vågade mig på att fråga då hade hon redan gått hem. Surt men ibland får man stå sina kast.


Elliott på tronen med svärdet i handen


William tillsammans med Kitty Mjuktass, som förövrigt var svaret på tävlingsfrågan. ;)


William kände sig generös och gav Kitty Mjuktass en kram :)

Slutbetyget på denna teater måste nog vara topp poäng, vad det nu kan vara 5 bananer av 5 möjliga!?
Både William 3,5år och Elliott 7år satt och hängde med och tyckte föreställningen var super bra. Berättaren spelas av magikern Julien, även känd från Talang, och han både berättade och gjorde fina avbrott med trolleritrick som trollbinde mina barn, speciellt Elliott som är lite faschinerad av magi och trolleritrick. Föreställningen passade även mig, på snart, 29år och min kära kusin på 27år och under trolleritricken så satt vi bara och glodde på varandra och grimaserade; "Hur sjutton gjorde han det där?!" eller "WTF?!" Så detta var helt klart en föreställning för hela familjen. Så om ni bor i Stockholm och har möjligheten att se föreställningen då tycker jag helt klart att ni ska ta chansen! Dom spelar sina sista föreställningar nu i helgen.

För att läsa mer om föreställningen och beställa biljetter gå in här: http://actstockholm.se/

Tävla och vinn Converse!

”Jag tävlar om ett par valfria Converse All Star från NineHearts.se hos MansonDust.nu!”
 
 

Gånger två..



Jag kanske inte vann men jag förlorade X2 iaf och det är ju dubbel förlust och dubbelt är väl alltid bättre än bara en? ;)
Ja jag väljer att se det positivt iaf. :P

Jag kan vara miljonär..



Sanningens ögonblick är här..

Irma & Otto tävling hos MansonDust!

”Jag tävlar om en valfri solhatt eller keps från Irma & Otto i MansonDusts blogg!
Tävlingen kommer att ha TRE vinnare!”
 
 

Nya skor

Den här pappan i familjen är en jävel på att slita ut skor. Men sen så brukar vi ju iof bara köpa skor på typ Skopunkten till honom så det kan ju bero på det, inte bästa kvalitén.

Men nu så hade jag fått ett mail från Campadre att jag hade 100kr att handla för där så jag passade på att gå in och kolla om det fanns nått roligt som vi behöver och då har dom just nu en kampanj med Tretorn där jag hittade dessa läckra skor till pappan i familjen. Rekomenderat pris är ca 700kr, Campadres pris 399kr och sen med min rabattkod så vart slutpriset 299kr, inte helt illa faktiskt. Fast sen tillkommer ju frakten på 69kr men helt klart bättre med 299+69 än 399+69. ;) Alla bäckar små!

Så hoppas vi att dessa skor håller längre än de typ tre månaderna som alla Skopunkten skor håller. ;)

Vill ni också ta del av Campadres bra erbjudanden?!
Klicka HÄR och bli medlem!

Värd varje poäng!

 
Full pott och värd varje poäng!

Jag har alltid varit impad på Gunhild Carling, tycker hon är helt underbar och så talangfull på många vis. Och dagens dans visade hon verkligen hur underbar hon faktiskt är! Jazzens och nu även Quickstepens drottning Gunhild Carling!
 

Hollywood vecka..

 
 
Ja men då måste man ju kolla på hela Let's dance. ;)

Påskäggsorientering 2014

Varje år har vi som tradition att gå på påskäggsorientering här i Knivsta. Det är L-100 IF som anordnar varje år och det går ut på att man köper en karta och sen går man en orienteringsrunda och i slutet av rundan så får barnen en dricka, en korv och ett påskägg. Plus för i år var att barnen även fick en frukt! Nu var ju inte mina barn jätte intresserad av frukten efter att dom hade fått sitt påskägg men William älskar bananer så han lär äta sin banan idag eller imorgon. 
 
Jag tycker att det är jätte mysigt att gå på orienteringen varje år med barnen. Jag tror att vi har gått varje år de senaste sex åren faktiskt. Minns dock första året, tror Elliott var runt 1,5-2år och det spöregnade ute. Så det hela slutade med att Elliott stannade inne och badade hemma hos morbror Kim medans jag tog hundarna och orienterade i spöregnet. Men det var kul och mysigt iaf. :) 
 
Lite bilder från igår :)
 
Elliott läser kartan

William läser kartan

Elliott stämplar kartan, eller vad det nu heter. ;)

William stämplar kartan, med lite hjälp av hans kära mor. ;)

Det här med att göra det man ska..

Här sitter jag och skiter i att göra det jag ska. Eller jo jag ska väl göra det men senare. Hoppas bara på att senare menas idag men det är inte alltid det gör det. ;)
 
Har sån tur att jag kan skylla på mitt kaffe en stund till men sen så har jag ingen ursäkt kvar så då får jag lyfta på mitt feta arsle och göra lite nytta. Här ska det städas och letas efter ps3 kontrollen!
 
Slänger in en random bild bara för att. ;)
 


 

Tradera


Det här har jag suttit och roat mig med nu på förmiddagen. :)
 
Klicka här för att komma till mina annonser!

Dricka gräs?

Jag bjöd William på morotsjuice.
Efter han smakat så sprang han till Elliott och sa: "Jag drickte gräs faktiskt!"
 
 

Slut som artist



Kanske dags att köpa ny eller tror ni vi kan snåla ett tag till? Nästa steg kanske blir att vi klipper upp den eller vad tycker ni?! 

Äsch ligger en ny i skåpet, får väl plocka fram den. Börjar bli jobbigt att försöka bända fram tandkräm med tvång varje gång man ska borsta tänderna. ;)

Ekorrn' sprang över vägen

Igår när jag gick med Elliott till skolan då sprang det en Ekorre över vägen.

Jag: "Elliott såg du ekorren?"
Elliott: "Ja jag såg!"
Jag: "Den sprang över övergångsstället!"
Elliott: "Kollade den åt båda hållen?!"
 
Haha! Barn är för härliga ibland! ;)

Så rätt dom tänkt men fel det blev

 
Ja då läser vi rubriken och sen läser vi bildtexten, säger dom inte lite emot varandra?
Känns inte som att det vart helt rätt där.

Egna strumpor

 
 
Stolen har fått egna strumpor idag. :) Lite roligare än vanliga möbeltassar.
 
Strumporna är köpta på TGR om någon undrar, tror dom kostade ca 10-20kr. 
 

Matglada djur


Detta skåp hittar man i väntrummet på Ultuna Djursjukhus i Uppsala.


Avkalkning pågår



Dags att avkalka våran kära "Mo" igen då. Tycker inte det var så länge sedan vi gjorde det men sen igen så används han ju dagligen så inte så konstigt då kanske. ;) 

Okej jag erkänner bilden är tagen igår. :P Haha! 

Inte världens snällaste


Man kan ju inte alltid vara bäst..

Pyssel

Idag har vi pysslat lite här hemma. För ett tag sedan så köpte jag glas och porslins pennor på Panduro så jag och barnen tog och målade på glasburkar. Undra vem som tyckte det var roligast; jag eller barnen?! ;) Barnen tröttnade snabbt medans jag målade lite till. Men insåg rätt fort ändå att pennorna gör sig bättre på porslin än glas. Men jag är nöjd i alla fall.



Charlie Hunnam

För ett par år sedan så följde jag en serie som hette "Queer as folk" och vart jätte kär i Nathan, en tonårskille som blir kär i en medelålders man som är känd för att ligga med alla. Jag följde den här serien och vart lite ledsen när den slutade, har för mig att den lades ner men det var ett par år sedan så jag kan minnas fel.
 
"Queer as folk"

Denna lilla tonårskille Nathan spelades av ingen annan än Charlie Hunnam, denna hunk som vi numera kan se som Jax i "Sons of anarchy". Och jag måste erkänna att det känns väldigt konstigt att se honom som denna manliga karaktären när han i mina ögon fortfarande är lilla söta naiva Nathan. Men jag måste erkänna att han är bra mycket sexigare som Jax än som Nathan. Det är nästan så att man funderar på om man kanske skulle ta sig tid och kanske kolla på ett avsnitt eller två av "Sons of anarchy". ;)
 
Nathan och Stuart
 
 
Söt då men sexig as hell nu! ;)

Tänk att Nathan kunde bli Jax! Det hade jag aldrig trott!
 
 

Nöjd ändå

 
Det kanske inte blev helt som det var tänkt men jag gillar det ändå.
Kanske slänger i en blekning till för att tona ner det gula men jag gillar det rosa!

När jag får tag på lite pengar så kanske det blir en beställning av lite manic panic hårfärger.. ;)

Det blir inte alltid som man tänkt sig



Ja vad ska man säga. Det är inte lätt att bleka rött hår. ;) Men jag bjuder på denna. Får se om det blir ett nytt försök på blekning imorgon eller om jag helt enkelt slänger i en ny röd färg istället. Jag får sova på saken. 

Saturday Night Live

 
Varje lördagkväll sitter jag som klistrad vid tvn för att kolla på Saturday Night Live. Det är ett av mina absoluta favorit program! Lika bra varje gång men måste nog erkänna att de gånger Justin Timberlake är med så är det liite bättre. ;) Saknar dock Seth Meyers och Jimmy Fallon men dom har många andra bra så man ska väl vara glad att det kommer nya lite då och då så att inte allt bara dör ut. Man måste förnya lite ibland. :)

Let's dance

Sitter här och har precis kollat på reprisen av Let's dance. Är egentligen ingen som brukar följa det men jag måste erkänna att Benjamin har helt och hållet stulit mitt hjärta! Det är ju inte utan att man blir helt faschinerad och lite lite förälskad faktiskt, med varning för att låta som en cougar. ;) Det är ju helt otroligt vad duktig han är! Han trollbinder en med hans dans. 
 
Jag brukar försöka kolla nångång ibland för jag tycker det är kul att kolla på dans, det rycker lite i kroppen och man önskar att man själv kunde. Och oftast när man sitter och kollar när folk dansar så dras ens ögon till kvinnan som dansar, oavsett om det är hon som är "kändisen" eller inte. Och det är väl för att tjejerna oftast har fler och mer intressanta rörelser än vad killarna har, så oundvikligt så dras ögonen till dom, men detta gäller inte i Benjamin och Sigrids fall. Missförstå mig rätt; Sigrid är helt underbart duktig och dansar helt fenomenalt men det är nått med Benjamin som gör att min blick dras dit. Inte ens när Måns Zelmerlöw och Anton Hysén dansade kunde jag hålla mig ifrån att kolla på deras kvinnliga partners men med Benjamin då är det Benjamin och nån som dansar suddigt bredvid. Man skulle nästan kunna tro att jag är kär, men skärp er han är ju bara 16! ;P Haha!
 
 

Hemsk film!

Jag och gubben har idag sett en helt hemsk och sjuk film. Efter filmen mår jag dåligt, jag mår illa! Den var helt psykiskt sjuk och äcklig. Det måste vara nått allvarligt fel i huvudet på personen som har skrivit denna filmen. Jag rekommenderar INGEN av se denna! Ni kommer att må psykiskt och fysiskt dåligt efteråt! Jag är inte den som är äckelmagad i första taget men när det kommer till sexuella överfall mot barn/bebisar då har man verkligen gått för långt! Då är det inte roligt längre. Jag älskar skräckfilmer men detta var bara en sjuk jävla film som jag önskar att jag aldrig hade sett!

Detta var väl ett trevligt inlägg att börja mitt lååånga blogguppehåll med. 
 

Bloglovin

Lets do this! 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Familjen Normal

2 barn - 1 mamma - 1 pappa
Så tokigt det kan bli..

RSS 2.0